JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Hadházy Ákos egyszerűen a szemétbe vágja az emberek véleményét

2020. szeptember 18. - Jobbkanyar

 Érdekes videót postolt Hadházy Ákos ellenzéki liberális képviselő. A videón látható, amint az összegyűjtött konzultációs íveket egyszerűen beodbják egy hulladék gyűjtő autóba. Vajon ennyit ért Hadházyéknak a magyar emberek véleménye?

hadhazyszemet.jpg

Kép forrása a videó amit posztolt.

 Persze ők politikai hasznot remélnek ettől a szánalmas akciótól, de valójában mit is csinálnak? Egyszer az a baja a balliberális oldalnak, hogy nem kérdezik meg az emberek véleményét. Ha meg igen, akkor meg ez a válasz? Vajon ez lenne a demokrácia amiét küzdenek? Ha ők hatalomra kerülnek akkor is ugyanígy fogják több százezer ember véleményét a szemétbe dobni. Mondjuk kétségünk az nincs.

 Persze lehet poénkondni, hogy "újrahasznosul", meg "így van értelme", de az ilyen demagógia az ami alássa a demokráciába vetett bizalmat. Vajon mire számíthat tőlük majd egy állampolgár, ha már most ellenzéki képviselőként sem hajlandóak felelősen viselkedni. 

 Arról ne is beszéljünk, hogy a napokban haladta meg a 15000 főt a fertőzöttek száma, ennek ellenére távolságtartás nincs, sokon maszk sincs. Ismémtelt kérdés: ez lenne a felelős politikusi magatartás?

 A fertőzés emelkedése várható volt, hiszen Gyurcsány Ferencné is tüntetésre buzdított, a felelőtlen politikai magatartásnak, és Karácsony Gergely alkalmatlanságának meg is lett a következménye: a napokban Budapestet rizikóssá minősítették Németországban. Ezen nincs mit magyarázni.

 Az ellenzéki politikusok csekély politikai haszonért vásárra viszik az emberek bőrét, úgy hogy közben egy tökéletesen alkalmatlan főpolgármester próbál bicikliről vírust írtani. Budapestnek így nem túl jók az esélyei.

 Mindezekkel szemben a kormány igyekszik mindent megtenni. A napokban közölték, hogy ingyenes lehet az influenza oltás.

 Ha tetszett a cikk oszd meg, mert a balliberális médiatúlsúlyban a jobboldal elveszik! Tegyél te is az igazságért!

 Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9316205982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása