JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Az "Ingyen-BKV"-s Horváth Csaba nem tudja megoldani az Örs Vezér tere problémáját, talán nem is akarja

2021. augusztus 15. - Jobbkanyar

Több médiában is megjelent milyen állapotok uralkodnak az Örs Vezér terén. Természetesen sem a polgármester, sem az esetleges jelöltek nem tudnak, talán nem is akarnak mit kezdeni a problémával. Hajléktalanok, bűnözés, agresszió, mocsok - ez ma az egykor szebb napokat látott Örs Vezér tere.

"Gettóvá vált Budapest egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontja. Az Örs vezér terén egy banda tagjai kötekednek, verekednek és lopnak is. Ezzel tartják rettegésben az utazókat." - olvashato a HirTv weboldalán.

homless.jpg

Kép forrása.

Mindeközben pedig már az Index is sűrgős beavatkozásról cikkezik.

Noh de mit is tesz közben "Ingyen-BKV"-s Horváth Csaba zuglói polgármester? 

Nem sokat, ír egy közleményt az Indexnek, mely egy részét most változatás nélkül tovább közöljük mi is:

"„A napokban több újságcikk is megjelent az Örs vezér téren kialakult állapotokról. Tudunk a problémáról, és látjuk, hogy a zuglói lakosokat kiemelten foglalkoztatja a téma. Magunk is sajnálattal tapasztaltuk, hogy a téren, ahol több mint 150 ezer ember száll fel naponta a különböző tömegközlekedési eszközökre, egy néhány fős banda rettegésben tartja az arra járókat. Éppen ezért Horváth Csaba polgármester az elmúlt hetekben már többször is konzultált a Zuglói Önkormányzati Rendészet vezetőjével, Kardos Pállal az ügyről." - forrás Index.hu.

Tehát "konzultált" egyet az Önkromáynzati Rendészet vezetőjével. A cikkből nem derül ki, hogy utasította volna... Persze lehet túlzás lenne cselekvést elvárni. De ezt majd a zuglói lakosok eldöntik.

Noh de közben mi is a legfontosabb dolga zuglói "összefogásnak"? Hát az hogy már marakodnak előre egymással. Nézzük csak meg mit is poszolt a napokban Hadházy Ákos.

"Csütörtök délelőtt, az augusztusi kánikulában ül össze a zuglói gazdasági bizottság, amely ilyenkor a képviselő-testület helyett hozhat meg bizonyos döntéseket. Gyorsan ki is használják a meleget és a felhatalmazást, és Hajdu Flórián, MSZP-s alpolgármester előterjesztésére egyebek mellett eladnak két, az Egressy út és az Angol utca sarkán található, összesen 6300 négyzetméteres telket, amelyen várhatóan jó nagy társasház épül hamarosan." - és még sok zagyvaság is olvasható Hadházy úr facebook posztjában. Az egész átvételétől megkímélnénk a tisztességes olvasóinkat, azonban már ez a részlet is kiválóan bemutatja, mire is számathat majd egy esetleges kormányváltás esetén a tisztelt lakosság.

Röviden: van egy probléma, elmaszatolják, majd marakodnak valami lényegtelen gumicsonton. 

És Horváth Csaba csupán annyit tesz, hogy a melegházasság népszerűsítéséről megosztja egy nem túl megbízható weboldal tartalmát, persze azzal már nem foglalkozik hogy tényszerűen a magyarok elutasítják a beteg szexualitást, a veszélyekről pedig már szó sem esik. Ok, nincs mit hozzátenni.

horvathcsaba.jpg

Kép forrása: Horváth Csaba facebook oldala.

Ha tetszett a cikk oszd meg, mert a balliberális médiatúlsúlyban a jobboldal elveszik! Tegyél te is az igazságért!

Kattints ide és lépj be a Jobbkanyar Facebook csoportjába!

Jobbra át!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr8116659762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása