JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Az LMBTQ propaganda veszélyeiről - Gyurcsány persze csak maszatol

2021. augusztus 08. - Jobbkanyar

A balliberális médiában igen rendszeresen úgy jelenik meg a különféle meleg és egyéb "más" szexuális szokásokkal kapcsolatos vita mintha puszán jogok megadás vagy jogok korlátozása lenne a téma. Azonban érdemes ennél tágabban megvizsgálni a kérdést, hiszen egyes emberek (vélt extra) jogai állnak szemben a közösség jövőjével.

gay_pride_flag2.jpg

Talán valamennyire köztudott, hogy a nyugdíjrendszer alapjait az aktív befizetők adják. Azaz a jövő generációja az amely megtermeli a ma aktívjainak az időskor anyagi ellátásának fedezetét. Tehát fiatalok védelme nem csupán az ő lelki és testi egészségükről szól, hanem van egy puszán racionális indoka is.

Nézzük meg milyen nemzetközi példái vannak az LMBTQ propaganda veszélyeinek:

"Gunyoros és kissé fenyegető hangvételű dalt írt a meleg büszkeség hónapjára a San Franciscó-i Meleg Férfikórus (San Francisco Gay Men’s Chorus), amelyben pellengérre állítják azokat a szülőket, akik féltik gyermekeiket a nyugati médiában elburjánzott LMBTQ-propagandától."  - hirado.hu Ezen talán nincs is nagyon mit magyarázni. Eléggé egyértelmű a fenyegetés.

Ennél is érdekesebb kérdéseket feszeget az alábbi cikk:

"Mára a legkisebbeknek szóló mesékben is fellelhető az LMBTQ-s érzékenyítés, ami a különböző lobbicsoportok közreműködésével egyre több helyen az iskolai tananyagba is beépült. A tudomány világában is egyre-másra születnek az olyan, rendkívül megosztó elméletek, amelyek természetes dolognak tüntetik fel például azt, ha egy kisgyerek transzneműnek gondolja magát" - origo.hu 

Vajon meddig lehet elviselni azt, hogy egyes csoportok bele akarjanak szólni a gyermekek nevelésébe. Természetesen Magyarországon a normalitás van előnyben. 

Ha megnézzük azt láthatjuk hogy a kérdés mégcsak nem is mai feltevésű, a HírTv régebben is foglalkozott a témával.

"Terhes szakállas transznemű férfival és párjával népszerűsítik a homoszexuális propagandát Budapest több pontján. A plakátokon a CEU logója mellett a Momentumé is látható." - Hirtv.hu

Noh de mit is gondol Gyurcsány Ferenc? 

"A vezér, Gyurcsány Ferenc legutóbb március 15-én nyilatkoztatta ki, hogy olyan Magyarországot akar, ahol „hatalom nem mondja meg, hogy kik vagyunk. Vagy, hogy mit nevezzünk családnak." - olvasható a Demokrata hasábjain. 

Vajon Gyurcsány Ferenc tudja mi is zajlik egy DK-s kerületben? 

"Számos újbudai embert háborít fel, hogy a főváros XI. kerületében már a gyermekeket is igyekeznek elérni az LMBTQ-propagandával. ... készítettek kérdőívet 12–20 éves gyerekek és fiatalok számára, amelyben a válaszadók nem csupán férfiként vagy nőként válaszolhattak, hanem „egyéb” kategóriába is sorolhatták magukat. " - Vadhajtások

Eléggé nehéz ezek után azt feltételezni, hogy a gyurcsány-párt nem az LMBTQ propaganda aktív terjesztésére készül egy esetleges hatalomátvétel után. Újbudán megtörtént, megtörténhetne ez máshol is? 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr416654190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása