Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

EXKLUZÍV MÚLT: Egy éve jött ki a liberális Wittinghoff Tamás pornóvideója egy prostituálttal - képek a cikkben

2020. szeptember 28. - Jobbkanyar

 Exkluzív múlt cikksorozat második része következik. Az elsőben a Gyurcsány família évenkénti folyami yachtozását mutattuk be. Ebben pedig egy pikáns témát szedünk elő, a közelmúltból. 

 Napra pontosan egy évvel ezelőtt 2019. szeptember 28. jött ki a liberális Wittinghoff Tamás pornóvideója. Akkoriban több újságban is megjelent tudósítás szerint el is ismerte, hogy ő van felvételen, azt tagadta, hogy egy prostituálttal létesített volna szexuális kapcsolatot.

wittinghoffprosti3.jpg

A korabeli sajtó így írt az eseményről:

 "Egy titokban rögzített szexvideó kering az interneten Budaörs liberális polgármesteréről, Wittinghoff Tamásról, amelyen állítólag egy prostituálttal van. A polgármester nem tagadta a felvétel valódiságát, és arról beszélt, hogy a közzétételt zsarolások előzték meg. ról nem beszélt Wittinghoff, hogy morálisan mennyire tartja ezek után magát alkalmasnak a település és az ott élő közösség vezetésére." - olvasható az Origo.hu oldalon.

 "Egy szórólapot dobtak be a budaörsi postaládákba, „Tekintse meg Wittinghoff Tamás bemutatkozó videóját” szöveggel. A szórólapon egy olyan internetes hivatkozás, valamint egy QR-kód szerepelt, amely egy pornóvideó-oldalra irányított, egy 12 perces, titokban rögzített felvételre, amelyen a budaörsi liberális politikus szerepel egy prostituálttal." - írta akkoriban a hirtv.hu.

 Hogy morális és erkölcsi aggályok nem merültek föl az úrban, azt azóta is tudjuk. Sem akkor nem lépet vissza, sem később nem mondott le, ahogy ezt ilyen esetben tenni kéne. Erkölcsileg ezzel biztosan leírta magát.

wittinghoffprosti2.jpg

 Természetesen a kérdés azóta is nyitva áll, mi volt a videó célja? Vajon Wittinghoff Tamás azóta is rendszeres vendége a hölgynek? Vagy esetleg azóta váltott másikra? Ezekre a kérdésekre azóta sem érkezett válasz a liberális politikustól. 

wittinghoffprosti11.jpg

Mindenesetre az ilyen emberekre oda kell figyleni! Ki tudja, hogy egy ilyen ember esetleg nem e tekint potenciális partnernek egy fiatal lányt... netán kislányt! 

Vigyázzni kell!

Mivel a balliberális médiatúlsúlyból a hírek kimaradnak, kérlek oszd meg, hogy más is lássa!

Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3616205822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása