JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Orbán Viktor: ingyenes lehet az influenzaoltás

2020. szeptember 11. - Jobbkanyar

Az emberek egyértelműen azt nyilvánították ki a koronavírus-járvány első tapasztalatairól szóló nemzeti konzultáción, hogy Magyarországnak működnie kell, nem engedhető meg, hogy a vírus újra megbénítsa az országot - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

orbaninterju.jpg

Kép forrása: miniszterelnok.hu

 A miniszterelnök azt mondta, a teljes magyar lakosság jól vizsgázott a járvány első hullámában, amikor is erős fegyelmezettség, összetartás, felelősség és kölcsönös segítségnyújtás volt tapasztalható az emberek részéről. "Mondhatom, hogy nemzeti együttműködés volt" - tette hozzá.

 Kiemelte, a járvány első és második hulláma számos ponton különbözik, közös pont ugyanakkor, hogy elsősorban az időseket fenyegeti a vírus, ezért rájuk továbbra is kiemelten vigyázni kell, az idősotthonok most is veszélyeztetett helynek számítanak.

 A kormányfő ezért arra kérte a főpolgármestert, hogy "politikai célú levélírások" helyett inkább "kellő komolysággal" végezze a feladatát a hozzá tartozó intézményekben, így például a kamaraerdei idősek otthonában is. "Ne kísérletezzünk, ez nem olyan, mint egy biciklisáv felfestése, ami vagy sikerül, vagy nem" - mondta.

A maszkhasználatról, tesztekről, ingyenes lehet az influenzaoltás:

 A miniszterelnök kitért arra, szükség esetén szélesíteni kell majd a maszkhasználatot, az iskolákba való belépésnél ellenőrizni kell a testhőmérsékletet, az influenza elleni oltást pedig mindenki ingyenesen kaphatja. Jelezte, rövid időn belül szeretné elérni, hogy hatósági árassá váljanak a koronavírus-tesztek.

Forrás: koronavirus.gov.hu

Kövesd a blogot a jobb felső sarokban lévő gombbal, vagy oszd meg, mert a balliberális médiatúlsúlyban elvész a magyar hír!

Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6616198118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása