JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Hadházy Ákos lebuktatta magát: kampányol közérdekű munkája alatt

2021. augusztus 16. - Jobbkanyar

Mit ismeretes Hadházy Ákos korábban törvényszegő magatartást tanúsított. Legkisebb mértékig sem volt tekintettel a járványügyi intézkedésekre, ezzel életeket veszélyeztetett. A tünetések korlátozása járványügy idején nem magyar sajátosság, a tömegrendezvényeken könnyebben terjednek a vírusok. Egy közszereplő felelőssége mindig nagyobb, ezért a büntetése is nagyobb volt.

Noh de lássuk csak hogy is kommunikál erről a képviselő úr:

 

hadhazikapal.jpg

Fotó: Hadházy Ákos Facebook oldala

Mint látható közérdekű munka alatt kampányolgat, és nem csak helyben, hanem saját maga világgá is kürtöli, hogy épp sefizget munka közben.

Korábban a HVG ezt írta:

"ki is fizethette volna a büntetést, de „azon kívül, hogy semmi kedvem Orbán rendőrségének fizetni, ezzel a 38 nappal három üzenetre szeretném nyomatékosan felhívni a figyelmet”

Azt hiszem nem tévedünk túl nagyot, ha úgy véljük, jobb lett volna kifizetni. Persze akkor nem lehet "ártatlan áldozati" szerepben tündökölni, persze akkor nem lehet nagyon szép fotókat kitenni a közösségi médiában. Senki nem kötelezte őt, hogy ezt válassza. 

Vajon ha már ezt választotta akkor miért is fotózgatással tölti az idejét? Reméljük a fennmaradó időben azért hasznosan is töltötte a napi 6 óráját és hasznosat is csinált.

Természesen azt se felejtsük, hogy volt idő amikor a napi új fertőzöttek száma 1000 fölött volt!

Ha nem azzal mindent elmond magáról. 

Őszintén reméljük, hogy egy kis fizikai munka jót tesz majd. Elvégre a munka nemesít!

Ha tetszett a cikk oszd meg, mert a balliberális médiatúlsúlyban a jobboldal elveszik! Tegyél te is az igazságért!

Kattints ide és lépj be a Jobbkanyar Facebook csoportjába!

Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2616661996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása