JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

KariGeri alkalmatlansága: Budapestet is rizikó területté minősítették a németek!

2020. szeptember 18. - Jobbkanyar

2020. szeptember 16-tól Budapest is a rizikó-területek közé tartozik a németországi besorolás szerint, a magas ferzözöttségi számok miatt. - Forrás: nemetoldal.hu

covidbudapest.jpg

Kép forrása innen

Karácsony Gergely nemtörődömsége meghozta a gyümölcsét. A helyi védekezésben igenis fontos szerep jut az önkormányzatoknak azonban a budapesinek minimális eredményeket sem sikerül felmutatnia. 

Persze lehet facebook huszárkodással hanem munkáal kéne tölteni az időt. Bár akkor arra sem derült volna fény, hogy már legalább 37 milliárd forint adóssága van a fővárosi önkormányzatnak. De az is lehet, hogy a munkát nem 50 ember véleményére kéne alapozni, hanem valódi tanulmányokra, valódi közvélemény kutatásokra.

Amíg Budapest lassan no-go zona lesz egész Németország szemében, addig a kormányzat ingyenes oltással próbálja segíteni a fertőzések csökkenését. 

Vajon mi járhatott Karácsony Gergely fejében amikor megtudta, hogy Budapestet vírusgócként azonosították a németek?

Ha idáig eljutottál oszd meg, mert a balliberális médiafölényben a jobboldali hírek elvesznek!

Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr3216205766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása