JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Cikkajánló! Magyar Nemzet: Megbírságolták a „Tisztakéz” bizalmasa által vezetett céget

2020. szeptember 21. - Jobbkanyar

Kétmillió forintra büntette a Ferencváros Önkormányzatának egyszemélyi tulajdonában álló FEV IX. Ferencvárosi Vagyonkezelő és Városfejlesztő Zrt.-t a Közbeszerzési Döntőbizottság. Magyar Nemzet. Információink szerint a döntőbizottság az egyik pályázó által beadott jogorvoslati kérelmet elbírálva súlyosan jogsértőnek találta a FEV IX. Zrt. által a ferencvárosi parkolásüzemeltetést támogató szoftverre május 20-án, nettó 130 millió forint értékben kiírt közbeszerzési eljárást.

Határozatukban a pénzbüntetés mellett megsemmisítették az ajánlati felhívást, a közbeszerzési dokumentumokat és az ezt követően meghozott valamennyi ajánlatkérői döntést, azaz új közbeszerzés kiírására kötelezték a Pataki Márton, Baranyi „Tisztakéz” Krisztina egykori párttársa és bizalmasa által vezetett céget.

Forrás és folytatás: magyarnemzet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr9716209442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása