JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Cikkajánló! Feol.hu: Az új munkagép segíthet Etyek gondjainak megoldásában

2020. szeptember 20. - Jobbkanyar

A településen megtartott pénteki Megyenap után másnap reggel ismét Etyeken jártunk – ezúttal egy homlokdarut adott át Tessely Zoltán, Fejér megye 4. választókörzetének kormánybiztosa a település vezetőjének, Zólyomi Tamásnak.

– Azt gondolom, hogy nagy segítségünkre lesz az útépítésekben, a murvás utak fenntartásában, a szőlős területeink megközelítéséhez szükséges utjaink karbantartásában és bármilyen települési feladat ellátásában. Ez az eszköz univerzális, ez azt jelenti, hogy egyéb adapterekkel és kiegészítőkkel fel lehet szerelni, így akár a fűnyírástól kezdve a rakodáson keresztül a bozótirtásig bármilyen közterületi feladat ellátható majd vele úgy, hogy nem kell külső segítséget drágán bevonni. Továbbá ha a főváros környékén telített a munkaerő helyzet, akkor sem leszünk kiszolgáltatottak, hanem bármikor, ténylegesen a lakosság igényeinek megfelelően tudunk reagálni a felmerülő problémákra – szögezte le Etyek polgármestere.

Forrás és folytatás: Feol.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2416207838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása