JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Illegális Migránsok Hódunánál, közben több mint 550 fővel emelkedett a fertőzöttek száma

2020. szeptember 16. - Jobbkanyar

 A tájékoztató honlap szerint 581 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 14 460 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt nyolc krónikus beteg, írja a koronavirus.gov.hu kormányzati tájlkoztató weboldal.

 Mindeközben a Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2020. szeptember 16-án 12 óra 15 perckor négy külföldit tartóztattak fel Hóduna közigazgatási területén. Az illegális migránsok szír és marokkói állampolgárnak vallották magukat, és jogellenesen jutottak be az országba. - Forrás: Police.hu

 illegalmigrant.jpg

Kép csupán illusztráció

 Miképp a kormányfő korábban is fogalmazott, jelenleg a legnagyobb veszélyt a vírus behurcolása jelenti.

 "A legnagyobb veszély továbbra is a koronavírus-fertőzés behurcolása, ezért szükség lesz újabb tiltó intézkedésekre"

 Ezért is fontos, hogy mindenki tartsa be a biztonságos távolságot (legalább 1,5, de inkább 2 méter), mindenki viseljen maszkot. Fonots, hogy a maszkot helyesen viseljük, a szájt és az orrot is takarja

 A vírus cseppfertőzéssel terjed első sorban, és nem mindenkinél okoz tüneteket, ezért is fontos, hogy a tünetmentes emberek is betartsák a járványügyi szabályokat, fedjék el szájukat és orrukat.

 Ha eljutottál idáig kérlek osszd meg, mert a balliberális médiatúlsúlyban elvész a valódi tartalom!

 Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2216203408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása