JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

FELHÁBORÍTÓ! Gyurcsány szerint csak üres locsogás a kormányfő beszéde!

2020. szeptember 12. - Jobbkanyar
"Üres locsogás, nyugodt ábrázattal. Ennyi volt a kormányfő ma esti rendkívüli beszéde." Posztolta az öszödi beszéd szónoka facebook oldalára.
gyurcsanylocsogas.jpg
Azért érdemes elgondolkozni azon, hogy mennyire ki lehet éhezve pár perc hírnévre Magyarország egyik legutáltabb politikusa. Ha véleménye szerint a kormányfő semmit se mondott, akkor a semmire minek reagálni? Vagy netán a semmire tud csak reagálni?
Természetesen Orbán Viktor rengeteg fontos dolgot érintett a rendkívüli beszédében. Ennek tartalmáról bárki meggyőződhet. 
Vajon ezek után nem érzi magát nevetégesnek? Nem érzi magát szánalmasnak Gyurcsány Ferenc? Valóaszínűleg nem. Mindenesetre a balliberálisok megosztó és nemzetellenes politikájának az ország issza a kárát, ha nem tudunk védekezni ellene. 
Természetesen mi is tudjuk, hogy Gyurcsány Ferencnénak könnyebb az utcára hívni a híveit a járvány fellendülő szakaszába, mintsem konstruktívan politizálni, vagy épp évente folyami yachtos nyaralásra járkálni. Csakhogy a nemzet építése nem erről szól. Tanuljatok kedves balliberálisok, van mit.
Mivel egyik legfontosabb terep a média, ahol balliberális médiatúlsúly van, kérlek oszd meg, hogy más is lássa a valóságot!
Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr216199342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása