JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Cikkajánló! Origo.hu: A baloldal judapestező szerencsi jelöltje ötvenmilliós támogatást kapott, a fizetések utalása helyett inkább fenyegetőzött

2020. szeptember 12. - Jobbkanyar

Bíró László vezette Hegyalja-Mix Szociális Szövetkezet ötvenmillió forintnyi vissza nem térítendő támogatáshoz jutott. A baloldal tiszaújvárosi képviselőjelöltje azonban így is tönkretette a céget!

birolaszlo.jpg

Kép forrása: Demokrata.hu

Bíró László, a baloldali összefogás jelöltje a tiszaújvárosi időközi országgyűlési választáson 2014 augusztusa és 2016 júliusa között igazgató-elnökként vezette a Hegyalja-Mix Szociális Szövetkezetet. A Magyar Nemzet birtokába kerültek olyan dokumentumok, amelyek igazolják, hogy a Bíró vezette szövetkezet mintegy ötvenmillió forintnyi állami támogatáshoz jutott ebben az időszakban. Ennek ellenére a Hegyalja-Mix 2016-ban egy olyan vállalkozóhoz került, akinek egyetlen dolga volt: bezárni a boltot. Bíró utódja, M. J. az Opten adatbázisa szerint karrierje során kilenc céget tett tönkre, és jelenleg is el van tiltva a cégvezetéstől.

A vissza nem térítendő támogatás 2014 áprilisa és 2015 októbere között érkezett a Hegyalja-Mixhez. Először egy 12,5 milliós részlet landolt a szövetkezet számláján, majd számlaalapú kifizetések történtek összesen 37,5 millió forint értékben.

esza.jpg

Érdemes visszaidézni:EZEN IDŐSZAK LEGNAGYOBB RÉSZÉBEN BÍRÓ LÁSZLÓ IGAZGATÓ-ELNÖKE VOLT A SZÖVETKEZETNEK.

Mint azt korábban a Hír TV feltárta, a visszatartott fizetések miatt komoly feszültség keletkezett a Hegyalja-Mix Szociális Szövetkezeten belül.

Amikor az alkalmazottak reklamáltak elmaradt fizetésük miatt, akkor Bíró László lelövéssel fenyegette meg őket.

Forrás és folytatás: Origo.hu

Ha eljutottatok idáig osszátok meg, mert a balliberális médiatúlsúlyból ez biztosan kimaradt!

Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr2916199088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása