JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Gyurcsány Ferenc perrel fenyeget egy újságírót kérdés miatt!

2020. szeptember 08. - Jobbkanyar

 Vizvari Soma a Magyar Nemzet újságírója korrekt tisztességes levélben tett fel kérdést Gyurcsány Ferencnek. A politikusnak lett volan lehetősége kultúráltan válaszolni, e helyett azonban egy nyilvános posztban perrel fenyegeti az újságírót.

gyurcsanper.jpg

Forrás: Gyurcsány Ferenc facebook oldala

 Vajon ez lenne az a fajta sajtószabadság amiért annyira küzdenek? Ha ez nem egy újságíró megfélemlítése akkor mi az? Talán egy jobboldali újságírónak tilos kérdeznie? 

 Azon már meg sem lepődünk, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem elfoglalása esetén terelik a témát, szót sem mondanak az egyetem nem átlátható gazdálkodásáról, amit az Állami Számvevőszék is kifogásolt. Mindeközben a koronavírus járvány felfutó szakaszában Gyurcsány Ferencné pedig utcára szólítja híveit, hogy tüntessenek az egyetemfoglaló anarchisták mellet, ezzel akarva-akaratlanul elősegíti a fertőzés tejredését.

 Ha eljutottatok idáig kövessétek a blogot vagy osszátok meg, mert a balliberális médiatúlsúlyban a jobboldali hangok elvesznek!

Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr5016194924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása