JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Már a Momentum sem támogatja Baranyi Krisztinát!?

2020. szeptember 11. - Jobbkanyar

 Úgy látszik végét járja a Ferencvárosi szivárvány+stb koalíció. Már nem ez az első eset, hogy a polgármestert támogató frakciók vele szemben helyezkednek. Azonban úgy tűnik a mostani eset sokkal inkább kiverte a hisztit Baranyi Krisztinánál, ugyanis polgármesteri vétóval megakadályozza a helyi lakosság által megválasztott képviselők döntésének érvényre jutását.

baranyi.jpg

Forrás: Baranyi Krisztina facebook oldala.

 Természetesen az igazság nem fekete-fehér. Talán alig meglepő, hogy Baranyi Krisztina nem fejti ki a teljes igazságot.

 A kommenteket olvasgatva kiderül, hogy ferencvárosi tisztakéz Kriszta nem is volt bent végig a testületi ülésen - valahogy nem túl meglepő.

 Felmerül a kérdés, mikép tud úgy felelősen egy döntést meghozni, megválasztott képviselők szavazatát megvétózni, ha saját maga alig vesz részt a vitában? Ez lenne a felelős döntés? Ez lenne a felelősségvállalás Ferencvárosért?

Idézetek a kommentszekcióból név nélkül:

"Ezek szerint nem működik az ellenzéki együttműködés, tehát keresztet vethetünk 2022-re is.� " - reméljük igen.

"Aki picit is követi az eseményeket, az már észrevehette, hogy egyszerűen nincs kommunikáció a hivatal és a képviselők közt. A dolgok előkészítetlenül és egyeztetések nélkül kerülnek az asztalra. A nem kormánypárti képviselők beszélnek egymással, egyeztetnek, konszenzusra jutnak. Na a hivatallal nincs így. És akkor a polgármester asszony csodálkozik, hogy nem úgy történnek a dolgok, ahogy azt ő akarja. Nem, mert egyeztetések nélkül nem lehet közös nevezőre jutni." - hát igen, doglozni is kéne, nem csak bejárni a hivatalba és feltenni a lábakat egy adag aktára.

"Persze össze lehet mosni a dolgokat de a vita felèben nem is volt bent Polgármester asszony. " - hát igen, dolgozni kéne. Persze a sajtót könnyebb körbehaknizni, mint rendes hivatali munkát végezni.

Utoljára pedig jöjjön egy kép a szánalmas alpolgármesterről:

suzylabtart.jpg

Azt hiszem ilyen kép és kommentek után már csak a kávét kérjük. 

Ha eljutottál idáig kérlek oszd meg, mert a balliberális sajtó nem fogja kiteregetni az igazságot! 

Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr516197746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása