JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

Picsogás az Indexről...

2020. augusztus 03. - Jobbkanyar

  Bezárt az index, vége a világnak! Ez akár alcím is lehetne. Jah, csak épp nem zárt be az Index (kár), szóval mondhatnánk nincs itt semmi látni való. Persze könnyű is lenne ennyivel lerendezni, de mint látjuk, kell a biliben a vihar. 

index_logo-1024x576.jpg 

Először is. Talán le kéne szögetni, hogy egy piacgazdaságban a tulajdonosnak joga van dönteni a munkavállalók sorsáról. Azt hiszem a liberálisok sem vonják kétésgbe, hogy a tulajdonos döntési joga van legfelül. Nem a munkavállalóé... De nem ám. Persze lehet hisztizni, lehet sivalkodni, hogy akkor kirúgták a főszerkesztő urat, azonban a tulajdonos így dönött. 

 Szóval azt szeretném kérdezni, hogy akkor mi alapon is akarnak beleszólni egyesek - pláne akiknek még munkavállalói szinten sincs közük - a cég belügyeibe? Esetleg ha a szomszéd sarki boltban a takkernénit kirúgják akkor is lesznek majd több száz fős tüntik? Mert hát a takker néni is fontos! Legalább annyira fontos, mint egy indexes főszerk. 

 Továbbá, el kéne már felejteni azt a téveszmét, hogy jobboldali média túlsúly van. Nem nincs. Tessék megnézni a letöltési adatokat. Jééé... jah.. óh... 

 E kérdésben meg azt szeretném merkédezni mit választani a tisztelt liberális többség 3 db tízezer forintost, vagy 10 darab húsz forintost... Nekik a 10 db húsz forintos az több, mert láthatóan több... Pontosan ez a helyzet a média piacon is, csak mások az arányok. Darabra jóval kevesebb baloldali, liberális portál van, azonban ezek napi elérése jóval több mint a nemzeti oldalé. Igen valóban a nyomtatott sajtóból darabszámra több tartozik ma magyar vállalkozók kezébe, mintsem balliberális propagandistákhoz, de tessék megnézni a példányszámot és az olvasottságot is.

 Ennyit a lippsi hisztikről, hogy jaj vége a sajtó szabadságnak. Oda a haza... Ide meg Buda!

 Szóval lehet hisztizni, lehet sivalkodni csak kár. Magatokat égetitek le.

 Lesz másik? Legyen. Mindenkinek ma joga vállalkozást alapítani, tessék megcsinálni ha úgyis olyan profi a csapat, majd hozza a számokat, akkor lesz reklámbevétel, lehet megin szabad újságot írni. Sok sikert. 

Jobbra át!

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr1216102828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása