JOBBRA ÁT!

JOBBRA ÁT!

EXKLUZÍV MÚLT: Gyurcsány folyami yachton tölti nyaralását!

2020. augusztus 30. - Jobbkanyar

 Aki picit is képben van a múlt történéseivel annak talán feltűnt az ismételten alkalmazott kettősmérce. Érdekes módon ha jobboldali politikus tölti vízen a szabad idejét, akkor az felháborító. Bezzeg ha a Gyurcsány! Akkor az normális... Ha a Gyurcsány yachtozik az természetes. Ugye? Vegyük csak elő a korabeli híradásokat mit is írnak... 

yacht.jpg

A kép csupán illusztráció.

Jöjjenek a hírek a multból:

Gyurcsány hajózik, Orbán mamát látogat

"Gyurcsány idén Balatonon és Németországban nyaral családjával együtt, a tavalyi hollandiai útjához hasonlóan, idén is hajózni fognak." - írja az Origo.hu 2007-ben

Őszödön és Írországban nyaral Gyurcsány

"Mint mondta, a miniszterelnök és családja idén is csatornahajózásra megy, ezúttal Írországba ... A kormányfő tavalyelőtt Hollandiában, tavaly Németországban hajózott családjával." - írja az Origo.hu 2008-ban.

Így nyaralnak Gyurcsányék

"Legkevesebb 1,2 millió forintba kerül Gyurcsány Ferenc írországi nyaralása, a kormányfő családjával együtt hajót bérel, és azon járja be az ország folyóit. Ez már hagyomány a Gyurcsány famíliánál, tavaly Hollandia csatornáin hajóztak körbe, két éve Németországban nyaraltak ugyanígy." - írja a Blikk.hu 2009-ben.

Akkor most mi van? Jah, hogy saját szemében a gerendát se veszi észre, de máséban a szálkát is!

Jobbra át!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jobbkanyar.blog.hu/api/trackback/id/tr6316182952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valaci 2020.09.01. 07:05:39

Ne hasonlítsuk már össze a kettőt. Gyurcsány a saját adózott jövedelméből elkölt 1,2 milliót, vagy egy miniszter ki tudja milyen pénzből 100 millióért nyaral.

Nyeste Tivadar 2020.09.20. 19:54:01

@Valaci: A saját, adózott jövedelmemből, amit módszeresen ellopott. Mert amit művelt, az nettó lopás. De a ballibeknél ez a természetes.
süti beállítások módosítása